Specials

Gratis Medicard

In geval van ziekte en/of ongeval is het voor de hulpverleners van groot belang over zoveel mogelijk van uw medische gegevens te beschrikken. In sommige gevallen kan dit van levensbelang zijn. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan allergische reacties op medicijnen. Daarom hebben wij voor u de Medicard ontwikkeld. De gegevens die u zelf invult op deze card worden niet door ons geregistreerd, maar zijn uitsluitend ter informatie van de arts en medische hulpverleners.

Gratis Noodgeval ABC

Wij kennen allemaal de problemen bij een bezoek aan arts of apotheek in een land waarvan we de taal niet (voldoende) beheersen. Het noodgeval ABC dient als vertaalhulp bij een bezoek aan arts of apotheek in het buitenland.

Gratis Nieuwsbrief

U ontvangt regelmatig de gratis Lifecard nieuwsbrief met daarin interessante informatie over de activiteiten en projecten van Medivlucht op het gebied van gezondheid en toerisme en u wordt op de hoogte gehouden van diverse arrangementen en specials.

Oplossing voor gevonden voorwerpen

Verlies van uw sleutels over andere waardevolle spullen kan erg vervelend zijn. Maar het is niet veilig om ze met uw naam en adres te markeren. Dit terwijl de meeste vinders die sleutel toch graag terug zouden willen geven. Stikker heeft een praktische oplossing ontwikkeld die gebruik maakt van het internet.

Zo werkt de vindservice voor Lifecardhouders:

  1. U kunt als relatie van Lifecard een sleutelhanger of Stikker set ter waarde van 4,99 euro aanvragen.
  2. Bevestig uw sleutels aan de speciale Stikker-sleutelhanger of bevestig de sleutelhanger/ stikkers aan de eigendommen en bagage, die u wilt beveiligen.
  3. Registreer uw gestikkerde voorwerpen met de unieke code in uw persoonlijkeportfolio op www.stikker.com. U blijft volledig anoniem. Indien u geen internettoegang heeft kan Lifecard de registratie van uw voorwerpen verzorgen. Bel hiervoor het Lifecard servicecenter.
  4. Klaar!

Sleutelhanger De vinder van een verloren voorwerp kan de eigenaar heel eenvoudig laten weten dat het voorwerp terecht is. Simpel, veilig en effectief. Voor iedereen. Met als resultaat een aanmerkelijk grotere kans dat verloren spullen bij de eigenaar terugkomen.

Indien u deze sleutelhangers of het Stikker set voor uw waardevolle spullen of bagage nodig heeft, kunt u deze met 50% korting bestellen via het Lifecard servicecenter.

Aanbieding: 10 sleutelhangers ter waarde van 49,90 euro voor maar 10 euro.

De Safety Lightstick als veiligheids- en noodverlichting

Voor situaties waar de noodzaak ontstaat goed zichtbar te zijn. Met de light stick heeft u snel en zeker licht tot uw beschrikking. (Geen batterijen of elektriciteit; ongevoelig voor wind en water; eenvoudig in gebruik)

De reddingsdeken

Voor eerste hulp bij bedrijfs-, auto-, verkeers-, ski- en bergongelukken beschermt tegen koude, onderkoeling alsook tegen hitte, UV-straling en vocht (shock, brandwonden).

Easy Travel Cards Pocket Guide

Alle wereldtalen op creditcardformaat. Op een waaier met 4 dubbelzijdig bedrukte cards staan per taal meer dan 300 woorden en zinnetjes fonetisch vertaald: dus je spreekt direct vreemde talen! Het spreken van enige woorden en zinnen in de lokale taal van je vakantieland zorgt altijd voor spontane reacties en contacten: het maakt vrienden en zorgt voor een glimlach! Ook woorden voor noodgevallen en medische termen zijn niet vergeten.

Safeguard

Deze persoonlijke alarm met zaklantaarn kunt u gebruiken als deuralarm of beveiliging van uw persoonlijke aangelegenheden, zoals tassen, koffers, bagage met belangrijke gegevens zoals bankpasjes, legitimaties e.d.

Alarmbandjes

Op zoek naar een middel waarmee je altijd snel bereikbaar bent voor je kind, en je kind dus snel bereikbaar voor jou. Schrijf de naam het GSM nummer, medische gegevens of andere inlichtingen op het bandje, zodat degene snel op te sporen is. Dit kan veel tijd en onzekerheid besparen!