Medivlucht LIFECARD
...de kaart met 
MEERWAARDE!

Hotels

GRATIS hotelovernachtingen via Lifecard!

GRATIS overnachten via de digitale Hotelcheque in de aangesloten hotels met uw persoonlijke Lifecard. Lifecardhouders ontvangen van ons een unieke Hotelcheque via de post. Verzilver deze Hotelcheque op de internetsite: www.hotelcheque.nl Voor de Hotels waar u met de cheque kunt overnachten en de voorwaarden kunt u ook op de site van de Hotelcheque terecht.

Een jaar onbeperkt genieten met de Hotelcheque via uw LIFECARD!


Voorwaarden:

 • De cheque is voor eenmalig gebruik.
 • U verblijft minimaal twee nachten in het hotel.
 • Ontbijt en diner moet in het hotel genuttigd worden.
 • De cheque is 1 jaar lang geldig.

  ONZE LIFECARD GEEFT OOK TOEGANG TOT DE TRAVELHOTEL

  Bij TravelHotelCard regelen we exclusieve prijzen voor luxe en zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen wereldwijd, met korting tot 70% in vergelijking tot wat u zou betalen als u ergens anders zouden boeken. Wat is ons geheim? Tsja, zelfs de beste hotels willen niet met lege kamers blijven zitten. Om toegang te krijgen tot onze speciale ledenprijzen dient u zich aan te melden uiteraard zonder extra verplichtingen. wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan om toegang te krijgen tot ons exclusieve Hotel platform.  

  TravelHotelCard wereldwijd 
  Kortingen tot 70% in 150.000 geselecteerde 4 en 5 sterren hotels 
  Korting tot 70% op hotelaccommodatie incl. vlucht.
  Korting tot 70% op 25.000 Resorts 
  20 euro korting op 1e boeking via onze partner Secret Escapes 

  Voordeel
  Naast de laagste kamerprijsgarantie van onze partner Hotel Express International ( HEI ) biedt TravelHotelCard ook de mogelijkheid om bij onze partner ; Secret Escapes zeer voordelige aanbiedingen te boeken PLUS erbovenop nog eens €20,- extra korting op uw 1e boeking bij Secret Escapes via Travelhotelcard! Je ziet het: met TravelHotelCard gaan alle deuren voor je open!